Novi list, 29.12.2023.

“Mogu reći da ova pjesma već neke tri godine čeka da izađe i bude predstavljena publici. Mislim da je sada pravi trenutak”, kazao je.

Sve popularniji riječki pjevač Matej Plavček snimio je atraktivan video spot za svoj novi singl „Sami u stanu“. Spot je prepun modernih plesnih pokreta koji odišu umjetničkim sjajem, a za potrebe spota, Matej je okupio sjajnu riječku ekipu.

Spot je snimao Tino Margan (Scarab Multimedia) u riječkom Pogonu kulture, dok su plesači plesnog studija Flame pod vodstvom koreografa Dominika Valića cijeli spot podigli na višu razinu te ga upotpunili urbanim stilom koji njeguju već dugi niz godina i po kojima važe za jednu od najboljih plesnih skupina u regiji.

Pjesmom „Sami u stanu“ Matej nastavlja niz uspješnih singlova, a ovog puta radi se o brzoj i energičnoj plesnoj pjesmi.

“Ovo je možda novo za moju publiku, ali za mene nije.

Ovo sam pravi ja te se to nekako i vidi u samom spotu. Biti svoj je zaista revolucionaran čin. Potrebna je hrabrost da odrastete i postanete ono što doista jeste. Ne živim više život prema očekivanjima drugih, već prema tome da budem sretan i ispunjen u onome što radim”, rekao je Matej koji se ove godine okušao i na Splitskom festivalu.

Dodao je i kako je sretan što su ga glazbeni urednici raznih radio postaja napokon prepoznali te se ove godine njegova glazba mogla čuti na mnogim radijskim stanicama. Za ovu pjesmu glazbu, tekst i aranžman potpisuju Jakov Zadro i Vedran Ljubenko s kojima je Matej surađivao po prvi put.

“Mogu reći da ova pjesma već neke tri godine čeka da izađe i bude predstavljena publici. Mislim da je sada pravi trenutak.

Nekako sam već dosta toga prošao kada su glazba i showbizz u pitanju, da se zaista više ne bojim eksperimentirati s raznim žanrovima u glazbi te se sada vodim samo srcem”,  zaključio je Matej.